Hakusanalla ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
PIENENNÄ tai SUURENNA tekstiä

Luonnossa liikkuen - hyvinvointia pienten lasten ja perheiden elämään Järvenpäässä

Luonnossa liikkuen

Hankkeen tavoitteena on edistää lapsiperheiden liikunnallisen elämäntavan omaksumista sekä kotiutumista antamalla tietoa lapsiperheille sopivista kaupungin luonto-, ulkoilu- ja liikkumispaikoista ja toiminnasta sekä mahdollisuutta verkostoitua muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa luonnossa liikkuen. Tämä edellyttää monialaista yhteistyötä kaupungin ja kolmannen sektorin toimijoiden kesken, lapsiperheille tarkoitetun palveluverkon päivittämistä sekä huoltajat ja lapset osallistavaa toimintaa.

Hanke laajentaa ja ottaa käyttöön varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelmien mukaisesti erilaisia oppimisympäristöjä esimerkiksi lisäämällä ulkoilu- ja metsäelämää painottavaa toimintaa päiväkodeissa, perhepäiväkodeissa ja avoimessa varhaiskasvatuksessa. Järvenpään varhaiskasvatukselle myönnetystä hankerahoituksesta hankitaan päiväkoteihin ja perhepäivähoitoon mm. retkeilyä monipuolistavia välineitä ja materiaaleja sekä henkilöstön osaamista lisätään järjestämällä koulutusta liikkumisesta ja toimimisesta metsässä sekä muualla luonnossa.


 

Tarja Vaahtera

Varhaiskasvatuksen erityisasiantuntija

Tel. +358 40 3152242

tarja.vaahtera@jarvenpaa.fi

Netland-tuotantoa